Dodane: w środę rano
Zmiana godzin pracy sekretariatu OW SDP

Informujemy, że od 18 listopada 2019 r. zmieniają się godziny pracy sekretariatu OW SDP. W poniedziałki, środy i piątki sekretariat będzie czynny w godz. 12.00 - 16.00 We wtorki i czwartki sekretariat będzie czynny w godz. 14.00 - 18.00.

Dodane: w środę rano
Spotkajmy się świątecznie 10 grudnia

Tradycyjnie przed Świętami Bożego Narodzenia w gronie członków Oddziału Warszawskiego SDP dzielimy się opłatkiem. W tym roku spotkanie organizujemy wspólnie z Klubem Dyskusyjnym AKAPIT oraz Klubem Publicystyki Kulturalnej.

Ryszard Jan Czarnowski w Klubie AKAPIT

Listopadowe spotkanie AKAPITU odbędzie się w najbliższy wtorek 12 listopada o godz. 12.45. Gościem i prelegentem będzie p. Ryszard Jan Czarnowski, pisarz, historyk sztuki, grafik, autor wielu książek, opracowań na temat Kresów Rzeczypospolitej, które często odwiedza.

Nowe Bez Wierszówki już na rynku
Propozycje na Święto Niepodległości
Rozdanie nagród filmowych na Foksal

Oświadczenie Oddziału Warszawskiego w sprawie TV Puls
Dodano: 2008-07-18 - 4141 dni temu
Oddział Warszawski Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich wyraża oburzenie z powodu sposobu, w jakim kierownictwo stacji TV PULS potraktowało dziennikarzy I pracowników redakcji programu informacyjnego Raport. Zdjęcie programu z anteny z dnia na dzień i pozostawienie nagle ponad 120 osób bez pracy jest wydarzeniem bez precedensu, które zbulwersowało środowisko dziennikarskie w całej Polsce.
Wyrażamy nadzieję, ze Kierownictwo TV PULS dokona zmian w swoim zespole zgodnie z prawem pracy i zasadami współżycia społecznego.

Zarząd Oddziału Warszawskiego
Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich

Warszawa, dnia 18.07.2008r.

Odsłon: 2904 | Komentarzy: 0 | Udostępnij: udostępnij na facebook-u udostępnij na twitterze