Wyrazy współczucia

Naszemu Koledze Redaktorowi Stefanowi Truszczyńskiemu składamy serdeczne wyrazy współczucia z powodu śmierci Córki Doroty. Koleżanki i Koledzy z Oddziału Warszawskiego SDP

Uroczyste ogłoszenie wyników Plebiscytu - relacja video

Uroczyste ogłoszenie wyników Plebiscytu - relacja videoMożna obejrzeĉ relację wideo z uroczystego ogłoszenia wyników Plebiscytu oraz dyskusji panelowej o roli dziennikarstwa w historii Polski.

List od Marszałka Sejmu Rzeczypospolitej

List od Marszałka Sejmu RzeczypospolitejW związku z obchodami 100-lecia Odzyskania przez Polskę Niepodległości do Prezesa Oddziału Warszawskiego SDP wpłynął list od Marszałka Sejmu, pana Marka Kuchcińskiego.

Znamy już wyniki Plebiscytu
Teatr na jesienną chandrę
Splecione losy

Stanowisko OW SDP w sprawie programu Teraz MY telewizji TVN
Dodano: 2006-10-03 - 4451 dni temu
W związku ze stanowiskiem Zarządu Głównego Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich z dnia 29 września 2006 r. w sprawie programu „Teraz MY” telewizji TVN, które wywołało sprzeciw i protesty znacznej części środowiska dziennikarskiego, Zarząd Oddziału Warszawskiego SDP apeluje o zwołanie Nadzwyczajnego Zjazdu Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich.
Po wielu latach usilnych starań Stowarzyszenie odbudowało swoją pozycję zarówno w środowisku dziennikarskim, jak i społeczeństwie. Nie chcemy jej stracić.
Oświadczamy, że stanowisko Zarządu Głównego SDP i Centrum Monitoringu Wolności Prasy SDP z dnia 29 września br. nie jest głosem całego Stowarzyszenia.

Zarząd Oddziału Warszawskiego SDP:

Barbara Rogalska
Maciej Wierzyński
Jolanta Cywińska
Wanda Konarzewska
Krystyna Kurczab-Redlich
Nina Makowiecka

Warszawa, 2.10 .2006 r.

Odsłon: 2528 | Komentarzy: 0 | Udostępnij: udostępnij na facebook-u udostępnij na twitterze