Dodane: w czwartek rano
Angielski dla dziennikarzy w OW SDP

Angielski dla dziennikarzy w OW SDPRuszył kurs języka angielskiego organizowany przez Oddział Warszawski Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. Chętnych do nauki zapraszamy!

Dodane: w środę rano
Mistrzostwa Polski Dziennikarzy w tenisie stołowym

Jeszcze do 16 listopada mogą się zgłaszać chętni do wzięcia udziału w Mistrzostwach Polski Dziennikarzy w tenisie stołowym. Turniej będzie rozgrywany 27-28 listopada w hali sportowej Miejskiego Ośrodka Sportu w Tarnobrzegu. Organizatorzy zapewniają noclegi i wyżywienie.

Zajęcia angielskiego w OW SDP w czwartek

17 października (czwartek) grupa początkująca zaczyna zajęcia o godz. 17.00, grupa średniozaawansowana o godz. 18.00, a grupa zaawansowana o godz. 19.00.

Stanowisko OW SDP w sprawie programu Teraz MY telewizji TVN
Dodano: 2006-10-03 - 16 dni temu
W związku ze stanowiskiem Zarządu Głównego Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich z dnia 29 września 2006 r. w sprawie programu „Teraz MY” telewizji TVN, które wywołało sprzeciw i protesty znacznej części środowiska dziennikarskiego, Zarząd Oddziału Warszawskiego SDP apeluje o zwołanie Nadzwyczajnego Zjazdu Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich.
Po wielu latach usilnych starań Stowarzyszenie odbudowało swoją pozycję zarówno w środowisku dziennikarskim, jak i społeczeństwie. Nie chcemy jej stracić.
Oświadczamy, że stanowisko Zarządu Głównego SDP i Centrum Monitoringu Wolności Prasy SDP z dnia 29 września br. nie jest głosem całego Stowarzyszenia.

Zarząd Oddziału Warszawskiego SDP:

Barbara Rogalska
Maciej Wierzyński
Jolanta Cywińska
Wanda Konarzewska
Krystyna Kurczab-Redlich
Nina Makowiecka

Warszawa, 2.10 .2006 r.

Odsłon: 2959 | Komentarzy: 0 | Udostępnij: udostępnij na facebook-u udostępnij na twitterze